Mrt

Okulumuz genelinde ilk ve ortaokul kademelerinde önce okulda sonra ilçede Akıl ve Zeka Oyunları düzenlendi. Öğrencilerimiz dereceler aldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü okulumuzda şiir,oratoryo ve flüt dinletisi ile gerçekleşti.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü okulumuzda anma programı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma haftası kapsamında ilçede düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında ilçe birincisi seçilen 5/A sınıf öğrencisi Ceylin Aydoğdu bizleri gururlandırmıştır. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

TEKİRDAĞ'DA DÜZENLENEN ERASMUS+ OKUL EĞİTİM AKREDİTASYONUNA OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ KATILIMIŞ OLUP ALMIŞ OLDUĞU EĞİTİMLERLE BAŞVURUSUNU TAMAMLAYACAKTIR.

Mrt

Bakanlığımız Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanan, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorularla birlikte; beceri temelli testlerin ve kazanım kavrama testlerinin sınıflarda çözümü DYK kurslarında tam gaz devam etmektedir.

Ock

Değerler Eğitimi her ayın değerleri okulumuz panolarına asılmıştır. Öğrencilerimiz ile bu yönde çeşitli etkinlikler yapılmış ve konu üzerine sürekli olarak derste konuşulmuştur.

OKUL GELİŞİM PLANI RAPORU EKTE SUNULMUŞTUR. İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ock

Tübitak 2204-B proje çalışmaları okul proje ekibi ile her hafta toplanılıp süreç hakkında beyin fırtınası yapılıyor. Beden Eğitimi Öğretmeni Gönül Tanrıverdi Değerler Eğitimi hakkında projesini ekibe sundu. Değerlendirme süreci devam ediyor, son başvuru tarihi 8 marta kadar süreç tamamlanacaktır.

Ock

Okulumuz  öğrencilerine yönelik meslekleri tanıyorum videosu izletilmiş gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Ock

Geleneksel Spor dallarına ait görseller okul duvarlarına asıldı, gerekli blgilendirmeler yapıldı.

Ock

Hoşköy Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Eğitimde Bilişim Ağı (EBA) uygulamasını aktif bir şekilde kullanmaktadır. Öğretmenlerimiz derslerinde EBA içeriklerinden yararlanmakta ve öğrencilerini EBA üzerinden ödevlendirmektedir. Evlerinde internet erişim imkanında problem yaşayan öğrencilerimiz boş vakitlerinde ve öğle aralarında okulumuz Kodlama Sınıfından da faydalanmaktadır. Kullanım oranlarımıza ait veriler de aşağıda sunulmuştur.

Ock

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farkındalık oluşturmak için gönüllü birkaç öğrencimiz gün boyunca tekerlekli sandalye ile hayatlarına devam ettiler. Bütü öğrencilerde farklı bir bakış açısı oluştu.

Ock

OKULUM TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA GEREKLİ DÜZENLEMELERİ OKUL OLARAK GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

Ders zümre öğretmenleri tarafından yapılan ortak sınavların değerlendirme toplantısı yapıldı.