May

Okul bünyesinde gerçekleştirilen tüm proje ve etkinliklerin genel değerlendirmesinin öğretmenlerin katılımı ile yapıldı, iyileştirilmesi gereken alanlar tespit edildi.Gelecek yıl bazı projelerin devam etmesi bazılarında iyileştirilmeler yapılması kararına varılırken bazı proje ve etkinliklerin de yapılacağı konusunda birlikteliğe varıldı.

DEĞERLER EĞİTİMİ YIL SONU FAALİYET RAPORU

May

Okul Sağlığı çalışmaları her iki dönemde de etkili bir şekilde uygulandı ve tamamlandı. Geçtiğimiz hafta ilçe denetim ekibi okulumuza gelerek gerekli denetimleri yaparak okulumuzun her yönüyle hazır olduğunu söylediler.

May

Ülkemizin gururu Aziz SANCAR'ın hayatı ve yaptıkları hakkında öğrencilermize sunu yapıldı.  Ayrıca Fen Bilimleri öğretmenimiz labaratuvarda bilim insanları köşesi hazırlamıştır.

May

LGS sınavına girecek 8.sınıf öğrencilermize bilgilendirme yapıldı ve soruları cevaplandırıldı.

May

Her Kitap bir Dünya Projesi kapsamında seçilen bir kitap öğretmen ve idareci arkadaşlar ile okunmuş ve değerlendirmesi yapılmıştır.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA FUTBOL TURNUVASI DZENLENDİ. KAZANAN 7/A SINIFI OLDU, ÖĞRENCİLERMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

May

Okulumuzun kurum kültürünü geliştirmek için toplantı yapıldı. Sene sonu sergi,piknik ve gezi organizasyonu planlandı.

May

Bakanlığımız Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanan, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorularla birlikte; beceri temelli testlerin ve kazanım kavrama testleri sınıflarda çözüldü ve değerlendirildi.

May

23 NİSAN ULASAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI ARA TATİLE GELMESİ VE HAVA ŞARTLARININ İYİ OLMAMASINDAN KAYNAKLI 28 NİSAN CUMA GÜNÜ KUTLADIK. İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI ETKİNLİK VE OYUNLARLA ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK EĞLENDİ KEYİFLİ BİR KUTLAMA YAPTIK. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında Doğa Kulübü öğrencileri ile zeytin fidesi dikme etkinliği yaptık.

Mrt

Yakın zamanda ülkemizde gerçekleşen depremden sonra konunun ne denli önemli olduğu anlaşıldığından dolayı okulumuzda deprem eğitimleri ve tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda eTwinning Projesi kapsamında Ar-Ge çalışmaları devam etmektedir. Başvurular oldukça ve projeler kabul edildikçe okul web sitemizden bilgilendirme yapılacaktır. Okulumuz eTwinnnig okuludur ve Avrupa Kalite Etiketine sahiptir.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen çeşitli etkinlikleri sosyal medya ve okul web sitesinde yayınlayarak daha fazla kişiye ulaşmasını sağlıyoruz.