Hoşköy Ortaokulu

Hoşköy Beldesi, Şarköy/TEKİRDAĞ
Vizyon
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyıp benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği tercih edilen bir okul olmak.
Öğretim Şekli :tam gün
Dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Beldemiz deniz kenarında turistik ve şirin bir yerşleşim yeridir. Hoşköy M. Hürriyet C. No 19/Şarköy/TEKİRDAĞ